Wie is Wolfsbergen Van Haarlem uit Capelle a/d IJssel?

 

Wij zijn down to earth, vrolijke doeners die de mouwen opstropen en we lachen veel. Ons mooie kantoor ligt pal aan de A16 met het uitzicht op de Brienenoordbrug en de skyline van Rotterdam.

 

Wolfsbergen Van Haarlem is een hoogwaardige financiële dienstverlener met accountants en fiscale adviseurs. Met 24 gezellige collega’s (zie ook ​https://wolfsbergenvanhaarlem.nl/ons-team/) ondersteunen we duurzaam onze klanten. We focussen ons op de financiële toekomst, want daar hebben we samen met onze klanten direct invloed op. We denken proactief en out-off the box mee en adviseren tijdig en volledig. Binnen onze laagdrempelige moderne organisatie doen we het echt samen en is de fiscale praktijk net zo belangrijk als de accountantsafdeling. Hierdoor zijn we in staat om snel in te spelen op veranderingen in de markt. We leveren maatwerk aan onze klanten in het MKB, voor wie alleen het beste advies goed genoeg is. We lopen voorop in onze branche en daarom zoeken we ondernemende mensen die net als wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en zich blijven ontwikkelen.

 

Werk is ook maar werk, dus als het even kan verbinden we ons als collega’s tijdens een gezamenlijke lunch, de vrijdagmiddagborrel, gedurende onze gezellige sportieve bedrijfsuitjes of connecten we door regelmatig te gaan uiteten of een drankje te doen. We doen het samen voor onze klanten en we vinden het belangrijk dat onze collega’s bij onze 4 kernwaarden “proactief, veelzijdig, transparant en betrokken” passen.Wolfsbergen Van Haarlem Accountants en Belastigingadviseurs

Rivium Westlaan 80

2909 LD Capelle a.d. IJssel

Nederland

Tel: 010-2661010